Pensiune

/Pensiune

Bine ati venit la Pensiunea Brandusa din Suceava

Intr-un cadru placut si un ambient unic, Pensiunea Brandusa va pune la dispozitie 20 camere (camere cu 5, 3, 2 paturi, apartamente sau camere single). Pensiunea este cotata cu trei stele si dispune de conditii moderne de cazare si odihna. Turistii se pot instala intr-una din cele 20 de camere sau apartamente, fiecare dintre ele cu pat dublu, grup sanitar individual si dus. Camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, precum şi internet şi dispun de un mobilier modern, conceput special pentru acest loc.

In cadrul pensiunii puteti servi masa in regim a la carte, bucataria restaurantului avand atat specific traditional bucovinean cat si international.

Locatia este adresata turistilor care viziteaza zona, sau sunt cu afaceri in oraş, si este amenajata in acelaşi stil placut si primitor,asemeni restaurantului. Curatenia desavarsita precum si servirea prompta raspund oricaror exigente si solicitari care vin din partea vizitatorilor.

Pensiune Brandusa Suceava (6)
Restaurant Pensiune Brandusa (6)

Facilitati cazare

Facilitati cazare: internet wireless, crama, sala de mese, bar, restaurant
Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Clientii revin cu placere, de fiecare data, datorita atentiei deosebite pe care o primesc in ceea ce priveste cazarea si masa.

Wireless

Baie proprie

Parcare

Camere cu balcon

Galerie foto

Program Restaurant

08:00 – 22:00

Rezervari

Suna acum
Locatie